Hartelijk welkom

Wij willen uw verblijf in B&B de Cley zo aangenaam mogelijk maken en er alles aan doen dat u als gast zich zoveel mogelijk ‘thuis’ voelt bij ons.
Voor onze B&B gelden dan ook de volgende regels.

Adults only en Huisdieren

Om eventuele misverstanden te voorkomen is het goed te vermelden dat B&B de Cley een 'adults only' accommodatie is.
Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

Reserveringen in hoog en laag seizoen

In de maanden maart t/m september hanteren wij een minimale boeking van 2 nachten. Een uitzondering kan worden gemaakt als alle kamers door een gemeenschappelijke groep worden geboekt. Van oktober t/m februari is onze B&B ook voor 1 nacht te reserveren.

Inchecken/ uitchecken

Inchecken kan tussen 15.30 en 17.00 uur. Eventuele andere tijd in overleg.
Graag vragen wij u een half uur van tevoren te bellen zodat wij u bij aankomst hartelijk welkom kunnen heten.
Uitchecken vóór 10.30 uur.

Sleutel

U ontvangt bij het inchecken 1 sleutel. Bij verlies brengen wij €100,- in rekening voor een vervangend slot. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en het uitdoen van de verlichting en verwarming.

Bedlinnen en handdoeken

Bij een verblijf langer dan een week worden de bedden 1x per week verschoond. Tijdens uw verblijf heeft u voldoende handdoeken tot uw beschikking.

Schade

B&B de Cley is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervind tijdens uw verblijf in onze B&B. Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen.

Wangedrag

Bij wangedrag of grove nalatigheid van (een van de) gasten behouden we ons het recht voor het verblijf in onze B&B onmiddellijk te beëindigen (zonder restitutie van eventueel resterende dagen).

Waarborg hygiëne

In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zullen wij de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de gast in rekening brengen.

Niet roken

Op de kamers is het verboden te roken en drugs te gebruiken. Al onze kamers zijn uitgerust met rookmelders die met elkaar zijn gesynchroniseerd.

Annulering

1. De annuleringskosten zijn gelijk aan de aanbetalingskosten.
2. Alleen na oordeel van de eigenaar of beheerder (bijvoorbeeld in geval van calamiteiten) kan van de annuleringsvoorwaarden worden afgeweken.
3. Om in aanmerking te komen voor eventuele restitutie, moet de annulering direct per e-mail of telefonisch aan de eigenaar worden doorgegeven.
4. Na overleg zal het afgesproken bedrag binnen twee weken worden overgemaakt.
5. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.
6 Wij raden aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Koffer op het bed

Wij werken met wit bedlinnen (van het merk Optidee). Omdat dit zeer kostbaar is willen wij u vriendelijk verzoeken geen koffers en bagage op de bedden te plaatsen maar op het daarvoor bestemde kofferrek. Wanneer u ons bedlinnen toch beschadigd zijn wij genoodzaakt €189 in rekening te brengen.

Parkeren

U kunt uw voertuig gratis op het terrein van B&B de Cley parkeren. Wij beschikken over een laadpaal voor twee elektrische voertuigen.
Wij zijn niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die geleden wordt aan uw voertuig.

Betaling

Wij hanteren 50% aanbetaling binnen 48 uur na reserveringsaanvraag. Restant van het totaalbedrag kan voldaan worden vóór het uitchecken.

Loading...